Stekt korv med äppelsallad

Stekt korv

Lite enkel söndagslunch av två stekkorvar. I takt med vårsolen blir man lite salladssugen, extra sugen på svenska tomater men de lär väl dröja en tid så det fick bli sallad med äpple istället.

Skar snitt i korvarna och stekte på medelvärme. Blandade en sallad av isbergssallad, slanggurka, ett äpple i mindre skivor och lite finskuren purjolök. Blandade också en dressing av kallpressad olja, vit balsamvinäger, svensk senap, salt och svartpeppar från kvarn.

Serverade den stekta korven med salladen, dressing och några pumpakärnor på toppen samt microvärmda bitar av potatis och morot från rester. Blev riktigt fräscht och gott i all sin enkelhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.