Kycklinglever med tagliateller

Kycklinglever med tagliateller

Snabbmat ikväll, härlig närproducerad kycklinglever från Hagby Gård och Paolo Robertos Taglieteller, jäklar så gott!

Putsade levern från de få hinnor som var i paketet. Hackade en charlottenlök och skar den avtorkade levern i mindre bitar. Stekte i smörolja och kryddade med salt och svartpeppar från kvarn. Rev en vitlöksklyfta över och spädde med en skvätt portvin. Lät sjuda medan pastan kokade i 4 minuter. Hällde av pastavattnet och klickade lite bregott och rörde om.

Serverade tagliatellerna med kycklinglevern i portvinssåsen, strädde lite hackad persilja över och sist lite nyriven parmesanost. Till det en flaska Zinfandel från 2003 som jag fått av sonen julen 2005!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.